Tel: (0544) - 374647          E-mail: info@harbers.nl   

✔ Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie

✔ Veelal eigen vakmensen uit de regio

✔ Ook voor ontwerp en bouwaanvraag

Voor het verbouwen of laten renoveren van uw woning in of nabij Lichtenvoorde staan wij graag voor u klaar. Bouwbedrijf Harbers b.v. is al bijna 40 jaar gespecialiseerd in woningrenovatie in de omgeving van Doetinchem. Voor elke verbouwklus kunt u bij ons terecht. Dankzij onze vakmensen zijn wij in staat om u te voorzien van de allerbeste kwaliteit. Schakel ons familiebedrijf uit Lichtenvoorde in voor het verbouwen van uw woning en u bent verzekerd van een flexibele dienstverlening!

Leg uw bouwplannen voor

Wij bieden maatwerk bij het verbouwen van uw woning in of vlakbij Lichtenvoorde

Bij het verbouwen van uw woning luistert ons bouwbedrijf uit Lichtenvoorde aandachtig naar uw wensen. Bij verbouw- en onderhoudswerkzaamheden is maatwerk namelijk erg belangrijk. Elke klus is uniek, of het nu alleen gaat om het vervangen of plaatsen van een dakraam of een oude boerderij die moet worden omgebouwd tot woonhuis. Wanneer uw eigen woning in de regio Doetinchem niet meer aan uw persoonlijke wensen voldoet of een uitbreiding noodzakelijk lijkt, komen wij graag bij u langs om de diverse mogelijkheden met betrekking tot woningrenovatie met u te bekijken.

Ook voor nieuwbouw kunt u bij ons terecht

Wij zijn dé ideale aannemer voor woningrenovatie in de buurt van Doetinchem. Ons bouwbedrijf uit Lichtenvoorde is echter ook in te schakelen voor andere diensten dan alleen het verbouwen of laten renoveren van uw woning. Uiteraard verzorgen wij ook de nieuwbouw van woningen in de regio. Wij denken graag met u mee over de uitvoering van uw bouwplannen. Een vrijstaand huis, recreatiewoning, twee-onder-één-kapwoning; het kan allemaal!

Schakel ons in voor aanbouw aan uw woning

Naast nieuwbouw en verbouw helpen wij ook graag mee met aanbouw aan uw woning. Of het nu om een serre, veranda, dakkapel of wellicht iets heel anders gaat; leg het aan ons voor. Flexibiliteit is ons sterke punt. Wij stellen ons soepel op en zijn daarom een prettige partij om in te schakelen voor nieuwbouw, woningrenovatie of aanbouw in de regio Doetinchem.

Neem contact met ons op

Woont u in of vlakbij Lichtenvoorde en wilt u uw woning verbouwen of laten renoveren door een professionele partij? Aarzel dan niet en geef uw wensen aan ons door. Bekijk eventueel ons portfolio zodat u een beeld heeft van de diensten die wij zoal uitvoeren. Wanneer u besluit om uw woning te laten renoveren door ons bouwbedrijf uit Lichtenvoorde, neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel hiervoor naar 0544-374647 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 Een greep uit ons verbouw, renovatie en onderhoud portfolio...

Verbouw monumentale villa, verbouw woonboerderij, verbouw en renovatie kapschuur, verbouw wijndomein Besselinkschans met diverse korfbogen, badkamer verbouwingen, afdaken, verbouwing achterhuis boerderij, dakopbouw, verbouw boerderij, aanbouw veranda, aanbouw serre, aanbouw serre bij rieten kap

 

 

OVER HARBERS:

Met ruim 40 jaar bouwervaring zijn wij van alle markten thuis. Met de kracht van onze ervaring weten wij uw bouwplannen tot in perfectie te realiseren.

> Over ons
> Cookies
> Privacy
> Sponsoring

CONTACTGEGEVENS:

> Bouwbedrijf Harbers B.V.
> Einsteinstraat 13
> 7131 PK Lichtenvoorde
Telefoon: 0544-374647
> E-mail: info@harbers.nl

Ga naar boven