Familiebedrijf sinds 1978

In 1978 begon Bouwbedrijf Harbers als een bescheiden onderneming op het woonadres van eigenaar Vincent Harbers in Lievelde. Wat klein begon in een garage, groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf met een groeiend team. Om aan de groeiende vraag naar houtbewerking, kantoren en opslagruimte te voldoen, verhuisde het bedrijf naar de Einsteinstraat in Lichtenvoorde. In de jaren ’80 ontwikkelde Vincent Harbers de iconische ‘rondwoning’, die in grote aantallen door het hele land verrezen. In juli 2018 werd het bedrijf overgenomen door Gijs Harbers, de jongste zoon van Vincent. Dankzij de diversiteit aan opdrachten die Bouwbedrijf Harbers heeft uitgevoerd, hebben we waardevolle expertise en vakmanschap opgebouwd.

Van ontwerp tot oplevering

Wij begrijpen dat bouwen of verbouwen een spannende tijd is. Daarom staan wij klaar om u te helpen bij het ontwerp en de bouwaanvraag. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om het gehele traject soepel te laten verlopen. Bij ons kunt u rekenen op transparante communicatie en heldere afspraken. Wij geloven namelijk dat een goede communicatie de basis vormt voor een succesvol project.

Keurmerken en garanties

Als betrouwbare aannemer voeren wij uw projecten uit onder het BouwGarant-keurmerk. Zo hebben wij als bedrijf de benodigde kwalificaties en verzekeringen, ondergaan wij regelmatig kwaliteitscontroles en maken wij altijd duidelijke afspraken met onze klanten. Ook is er een onafhankelijke geschillencommissie opgericht voor eventuele problemen tussen klanten en aannemers. Met onze doorlopende CAR-verzekering zijn al onze projecten bovendien gedurende het gehele jaar verzekerd tegen schade door brand, diefstal, storm of vandalisme.

Onze werkzaamheden

Eigen timmerwerkplaats: altijd een oplossing op maat

Dankzij onze eigen timmerwerkplaats kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw wensen. We vervaardigen de meest uiteenlopende producten, zoals kozijnen, ramen, deuren, trappen, hekwerken, dakkapellen, geprofileerde betimmeringen en balkons.

Veelal eigen vakmensen uit de regio

Bouwbedrijf Harbers bestaat al een geruime tijd uit een vast team van medewerkers, veelal eigen vakmensen uit de regio. Regelmatig werken leerjongens van het plaatselijke samenwerkingsverband een periode met onze mensen mee, zodat ook zij het technische vak kunnen leren. Door de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort en kunnen wij snel schakelen. Dit maakt het mogelijk om oplossingsgericht te werken en flexibel in te spelen op uw wensen.

Duurzaam en energiezuinig bouwen

Naast vakmanschap en kwaliteit vinden wij duurzaamheid en energiezuinigheid belangrijk. Wij zetten ons daarom in voor het realiseren van duurzame bouwprojecten. Dit kan door het gebruik van duurzame materialen en het toepassen van energiezuinige technieken zoals warmtepompen, zonnepanelen en isolatie.

Betrokken bij de regio

Als bouwbedrijf uit de Achterhoek voelen wij ons betrokken bij de regio. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een goede relatie met onze klanten en partners. Door ons te richten op de lokale markt en het werken met lokale vakmensen, willen wij bijdragen aan de leefbaarheid van de regio.