Tel: (0544) - 374647          E-mail: info@harbers.nl   

✔ Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie

✔ Veelal eigen vakmensen uit de regio

✔ Ook voor ontwerp en bouwaanvraag

Wilt u een nieuwbouwwoning bouwen in of nabij Lichtenvoorde? Dan helpen wij u graag! Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in woningbouw in de omgeving van Lichtenvoorde. Wij voeren opdrachten uit verspreid over de hele Achterhoek. Wilt u een nieuwbouwhuis laten bouwen in Doetinchem? Of onderzoekt u de mogelijkheden met betrekking tot nieuwbouw in Lichtenvoorde, Groenlo of ergens anders in de regio? Schakel dan onze diensten in!

Een mooie nieuwbouwwoning bouwen met behulp van ons bouwbedrijf in Lichtenvoorde

Wanneer u een nieuwbouwwoning wilt bouwen, staan de medewerkers van ons bouwbedrijf uit Lichtenvoorde voor u klaar. Wij gaan heel nauwkeurig om met de bouwprojecten die wij krijgen. Elke woning wordt door ons apart uitgewerkt met specifieke aandacht voor de wensen en het budget van de opdrachtgever. Eventueel in samenwerking met een architect, komen wij telkens weer tot een uniek bouwwerk met eigen karakteristieke details. Woningen worden door ons veelal traditioneel gebouwd, wat garant staat voor een hoge bouwkwaliteit. Onderdelen voor de woningbouw die geprefabriceerd kunnen worden, worden vaak in onze eigen timmerwerkplaats in Lichtenvoorde gemaakt. Zo is het laten bouwen van een nieuwbouwhuis in de regio Doetinchem een zorgvuldig proces, waarbij u verzekerd bent van vakwerk.

Maatwerk staat centraal

Nieuwbouw in de omgeving van Groenlo en Lichtenvoorde is iets wat al bijna 40 jaar tot onze diensten behoort. Echter gaat Bouwbedrijf Harbers b.v. uit Lichtenvoorde verder dan enkel woningbouw. Zo behoort ook de verbouwing van woningen tot onze diensten. Hierbij staat maatwerk centraal. Het renoveren van uw woning is een erg specifieke klus. Of u nu een badkamer wilt verbouwen of een complete boerderij, de aannemers dienen nauwkeurig te werk te gaan. Net als bij het bouwen van een nieuwbouwwoning is het mogelijk om uw bouwplannen voor te leggen aan ons bouwbedrijf uit Lichtenvoorde, zodat wij een beeld hebben van de opdracht.

Bij ons ontvangt u de beste service voor nieuwbouw in of nabij Lichtenvoorde

Het laten bouwen van een nieuwbouwhuis in de regio Doetinchem gaat erg eenvoudig bij ons. Wij horen graag wat uw bouwplannen zijn. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf en onze medewerkers komen allemaal uit de regio. Woningbouw is een specialiteit bij Bouwbedrijf Harbers b.v. en daarom helpen wij graag bij het bouwen van een nieuwbouwwoning in of nabij Lichtenvoorde. Wij denken altijd met onze klant mee hoe het project het best vormgegeven kan worden. Ook beschikt u bij ons over een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding voor nieuwbouw in de omgeving van Groenlo en Lichtenvoorde.

Geef uw wensen door

Wilt u gebruikmaken van onze diensten op het gebied van nieuwbouw, en wilt u een nieuwbouwhuis laten bouwen in Doetinchem, Groenlo of Lichtenvoorde? Geef dan uw wensen door aan onze aannemers. Voor het bouwen van een nieuwbouwwoning in de Achterhoek moet u bij ons bouwbedrijf in Lichtenvoorde zijn! U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0544-374647 of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leg uw bouwplannen voor

Kijk eens in ons portfolio voor nog meer woon inspiratie! 

Een greep uit ons woningbouw portfolio...

Nieuwbouw Apeldoorn Vrijstaande woning Bredevoort Twee onder een kap Groenlo

 

Vrijstaande woning te Lievelde Moderne schuurwoning te Lichtenvoorde Vrijstaande schuurwoning Zieuwent

 

Levensloopbestendige woning te Lievelde Vrijstaande woning te Lichtenvoorde Vrijstaande woning met twee onder één kap woning te Lichtenvoorde

 

Dubbele woning te Lievelde Recreatiewoning te Lievelde Twee onder één kap te Aalten

 

Vrijstaande woning Winterswijk Nieuwbouw Apeldoorn Nieuwbouw Poelhutterslatdijk

 

Nieuwbouw Lichtenvoorde

 

 

 

 

 
Vrijstaande woning te Lievelde, Vrijststaande schuurwoning te Lichtenvoorde, Vrijstaande schuurwoning te Zieuwent, Moderne levensloopbestendige woning te Lievelde, Vrijstaande woning op nieuwbouwplan Flierbeek te Lichtenvoorde, Vrijstaande woning met een twee onder één kap woning te Lichtenvoorde, Twee onder één kap woning te Lievelde, Recreatiewoningen te Lievelde, Twee onder één kap woning te Aalten

OVER HARBERS:

Met ruim 40 jaar bouwervaring zijn wij van alle markten thuis. Met de kracht van onze ervaring weten wij uw bouwplannen tot in perfectie te realiseren.

> Over ons
> Cookies
> Privacy
> Sponsoring

CONTACTGEGEVENS:

> Bouwbedrijf Harbers B.V.
> Einsteinstraat 13
> 7131 PK Lichtenvoorde
Telefoon: 0544-374647
> E-mail: info@harbers.nl

Ga naar boven