Tel: (0544) - 374647          E-mail: info@harbers.nl   

Actuele projecten

Dagelijks houden wij ons bezig met diverse projecten/werkzaamheden.
Hieronder vindt u een kleine greep uit onze actuele projecten.

Nieuwbouw moderne bungalow Apeldoorn 01 Nieuwbouw moderne bungalow Apeldoorn 02

In juni 2019 beginnen wij met de bouw van deze woning in Apeldoorn. Een ontwerp van Station-D Architects.

Goudsmitstraat 01

In 2019 starten we met de bouw van deze appartementen in het centrum van Groenlo. Een ontwerp van De Witte - van der Heijden architecten

Nieuwbouw Bredevoort 41

Aan de rand van Bredevoort bouwen wij een modern landelijk woonhuis. De woning wordt voorzien van stucwerk op de gevel en een rieten kap. Een ontwerp van Het Fundament Architectuur.

Nieuwbouw Silvolde 14

In het buitengebied van Silvolde bouwen wij deze compleet onderkelderde vrijstaande woning. Een ontwerp van Architectengroep Gelderland.

Nieuwbouw Miste 15

In het buitengebied van Miste, realiseren wij deze vrijstaande woning met bijgebouwen. De woning is geheel onderkelderd. Een ontwerp van Temming Architecten

Nieuwbouw Asser Esch 31

Wij werken had aan de bouw van deze moderne gestucte woning aan de Asser Esch te Groenlo. Een ontwerp van Temming Architecten.

Nieuwbouw Marienvelde 19

In Mariënvelde wordt door Bouwbedrijf Harbers deze moderne schuurwoning gerealiseerd. Het dak zal worden voorzien van ZinkLook en de kolommen worden in eiken afgetimmerd. De kopgevel onder het overstek wordt geheel voorzien van een glazen pui, zodat er veel licht binnen komt en optimaal kan worden genoten van het uitzicht. Een ontwerp van De Witte - van der Heijden architecten.

OVER HARBERS:

Met ruim 40 jaar bouwervaring zijn wij van alle markten thuis. Met de kracht van onze ervaring weten wij uw bouwplannen tot in perfectie te realiseren.

> Over ons
> Cookies
> Privacy
> Sponsoring

CONTACTGEGEVENS:

> Bouwbedrijf Harbers B.V.
> Einsteinstraat 13
> 7131 PK Lichtenvoorde
Telefoon: 0544-374647
> E-mail: info@harbers.nl

Ga naar boven