Tel: (0544) - 374647          E-mail: info@harbers.nl   

 

Rondwoning (2) Rondwoning (3) Rondwoning (1)

 

De rondwoningen werden door ons bedrijf ontwikkeld, om een tegengewicht te kunnen bieden aan de vaak rechtlijnige, om niet te spreken saaie bouw in woonwijken. Hoewel hierin de laatste jaren ook meer variatie lijkt te worden aangebracht, zijn er nog steeds mensen die, gecharmeerd van de speelse vormen en de unieke inrichtings mogelijkheden, bewust kiezen voor een rondwoning. Niet in de minst ook omdat er tal van opties mogelijk zijn, tot en met een onderkelderde woning, een plat dak of een puntdak. De woningen kunnen vrijstaand, maar ook geschakeld gebouwd worden (al dan niet met garage of carport) en dankzij de toepassing van isolatiematerialen, dubbele beglazing en de ruime (zon) lichtinval, is er sprake van een relatief laag energie verbruik.

Onder invloed van de ontwikkelingen in de bouw, worden de woningen vandaag de dag voornamelijk uitgevoerd in kunststof en voldoen ze ook wat betreft de overige toegepaste materialen aan de eisen ten aanzien van duurzaam bouwen.

Rondwoningen zijn onder andere gebouwd in Britsum, Garderen, Goenga, Brussum, Westelbeers, Olst, Winterswijk, Lichtenvoorde en Bergum.

Kijk ook eens op Rondwoning.nl

OVER HARBERS:

Met ruim 40 jaar bouwervaring zijn wij van alle markten thuis. Met de kracht van onze ervaring weten wij uw bouwplannen tot in perfectie te realiseren.

> Over ons
> Cookies
> Privacy
> Sponsoring

CONTACTGEGEVENS:

> Bouwbedrijf Harbers B.V.
> Einsteinstraat 13
> 7131 PK Lichtenvoorde
Telefoon: 0544-374647
> E-mail: info@harbers.nl

Ga naar boven