Tel: (0544) - 374647          E-mail: info@harbers.nl   

Over Bouwbedrijf Harbers B.V.

Van 1978 tot heden

Bouwbedrijf Harbers is in 1978 in Lievelde gestart aan het toenmalig woonadres van eigenaar Vincent Harbers. Gestart werd met een kantoor in de garage. Het aantal opdrachten groeide snel en daarmee gepaard ook het personeelsbestand, waardoor er al snel behoefte was aan meer ruimte voor houtbewerking, kantoren en opslag. Deze ruimte werd gevonden aan de Einsteinstraat in Lichtenvoorde. Begin jaren '80 is door Vincent Harbers de rondwoning ontwikkeld, waarvan er veel gebouwd zijn verspreid door het hele land. In juli 2018 is het bedrijf overgenomen door Gijs Harbers, de jongste zoon van Vincent. Door de grote diversiteit aan opdrachten, is er veel vakkennis opgedaan. Deze kennis staat garant voor een goede kwaliteit van de afgeleverde werkzaamheden. 

Gijs Harbers, directeur

Directeur Gijs Harbers 

Het Team

Bouwbedrijf Harbers bestaat al een geruime tijd uit een vast team van medewerkers. Regelmatig werken leerjongens van het plaatselijke samenwerkingsverband een periode met onze mensen mee, zodat ook zij het technische vak kunnen leren. Ons team bestaat uit twee mensen voor de werkvoorbereiding en projectbegeleiding, vijf metselaars en zeven timmerlieden. Door de platte organisatiestructuur zijn de communicatielijnen kort, waardoor snel en efficiënt kan worden gewerkt.

TeamFoto

Teamfoto Bouwbedrijf Harbers (2016) 

De werkzaamheden

Bouwbedrijf Harbers heeft in de loop van de jaren vele werkzaamheden uitgevoerd. Het bedrijf kent in grote lijnen drie soorten klanten, namelijk de particuliere klant, de zakelijke klant, en de overheid. De werkzaamheden omvatten nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van woningen, bedrijfshallen, scholen, schuren, bergingen enzovoorts. In de eigen timmerwerkplaats is er de mogelijkheid om veel (ambachtelijk) timmerwerk zelf uit te voeren. In deze timmerwerkplaats worden onder andere trappen, kozijnen en dakkapellen gemaakt.

Bouwbedrijf Harbers 1     Bouwbedrijf Harbers 2     Bouwbedrijf Harbers 3

Enkele van onze medewerkers 

De Werkwijze

De werknemers binnen bouwbedrijf Harbers werken met veel inzet en enthousiasme, met een open oog voor de wensen en eisen van de opdrachtgever. Dit vertaalt zich in kwaliteit in producten en dienstverlening. De persoonlijke aandacht en zorg voor iedere opdracht, de flexibele instelling, de kennis en ervaring en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit maken ons bedrijf tot een gewaardeerd partner van onze opdrachtgevers. Wij spreken de taal van de regio en staan dicht bij de klanten.

OVER HARBERS:

Met ruim 40 jaar bouwervaring zijn wij van alle markten thuis. Met de kracht van onze ervaring weten wij uw bouwplannen tot in perfectie te realiseren.

> Over ons
> Cookies
> Privacy
> Sponsoring

CONTACTGEGEVENS:

> Bouwbedrijf Harbers B.V.
> Einsteinstraat 13
> 7131 PK Lichtenvoorde
Telefoon: 0544-374647
> E-mail: info@harbers.nl

Ga naar boven