Tel: (0544) - 374647          E-mail: info@harbers.nl   

Woningbouw1     Verbouw Renovatie Onderhoud     Aanbouwen Bergingen Tuinhuizen     Utiliteitsbouw1

Wilt u u energieverbruik drastisch naar beneden brengen en uw woning energiezuinig maken? Wij kunnen u helpen dit doel te realiseren! Wij kunnen u helpen bij het extra of beter isoleren van wanden, daken en vloeren. Heeft u een woning met enkel glas en heeft u daardoor hoge energiekosten? Wij kunnen u ook adviseren in het plaatsen van dubbel glas, of het plaatsen van nieuwe (kunststof) kozijnen. Investeringen die veelal snel terug te verdienen zijn omdat u jaarlijks fors zult besparen op uw energiekosten. Natuurlijk zullen dergelijke aanpassingen ook een gunstig effect op uw woningwaarde hebben. 

Energielabel

In de maanden januari en februari van 2015 krijgen alle huishoudens die nog geen energielabel hebben een voorlopig energielabel toegestuurd. Dit label is gebaseerd op de bij de overheid bekende gegevens van uw woning, zoals bouwjaar, woningtype en oppervlak.

Wij staan voor u klaar voor een advies op maat om uw energielabel binnen uw wensen en budget te verlagen snel te verlagen.  

 

OVER HARBERS:

Met ruim 40 jaar bouwervaring zijn wij van alle markten thuis. Met de kracht van onze ervaring weten wij uw bouwplannen tot in perfectie te realiseren.

> Over ons
> Cookies
> Privacy
> Sponsoring

CONTACTGEGEVENS:

> Bouwbedrijf Harbers B.V.
> Einsteinstraat 13
> 7131 PK Lichtenvoorde
Telefoon: 0544-374647
> E-mail: info@harbers.nl

Ga naar boven